Sunsetyachtcharters

Kamperen in de Ardèche

Ardèche is een topbestemming voor iedereen die op een luxe camping in de regio Rhône Alpes wil verblijven. Dit departement is niet ver van het mooiste van Frankrijk en voldoet aan alle criteria om er een kwaliteitsresort van te maken. Van de kloven van de Ardèche tot de Mont Gerbier de Joncs, karakteristieke dorpen met prehistorische grotten, niemand kan zich vervelen tijdens een verblijf in de Ardèche ...

Het is op deze afdeling dat we een van de mooiste kloven van Europa vinden; de kloven van de Ardèche. Meer dan een dozijn kilometer lang, hebben deze kloven zo'n concentratie van uitzonderlijke natuurlijke sites dat toeristen deze rivier afdalen per kano of kajak, het allemaal langs de cursus nemen. Cirque de la Madeleine, Balcon des Templiers, Pont d'Arc, zoveel namen die vakantiegangers die op een luxe camping in de kloven van de Ardèche hebben verbleven, doen dromen. Trouwens, rond de Pont d'Arc, een natuurlijke brug van ongeveer vijftig meter hoog die de rivier overspant en een waar meesterwerk van deze kloven, zijn er enkele van de mooiste camping Frankrijk Ardeche. De stad Vallon Pont d'Arc is ook de thuisbasis van een van de beroemdste grotten in Frankrijk; de Chauvet-grot.

De Ardèche staat ook bekend om zijn kleine dorpen, waarvan sommige zijn opgenomen in de lijst van de mooiste dorpen van Frankrijk. Van Balazuc tot Vogüé, van Labeaume tot Ruoms en Alba la Romaine, liefhebbers van oude stenen en karakteristieke gehuchten zullen waarschijnlijk verliefd worden op hun vakantie in de Ardèche!

Tweede toeristische site van het departement na de Gorges van de Ardèche, de Mont Gerbier de Joncs, die vanaf de top van zijn 1.551 meter het Mézenc-massief domineert, is een bijzondere natuurlijke site op meer dan één manier; naast zijn oorspronkelijke koepelvorm is het bekend dat het de drie bronnen van de Loire, het grootste departement van Frankrijk, herbergt die bij Saint Nazaire de Atlantische Oceaan in stroomt, na het oversteken van de Hexagon over meer dan 1 012 kilometer!

Blog

  1. 12 Nov. 2021Schrubben Sie Ihren Weg zu weicher Haut: Die besten Peeling-Körperlotionen43
  2. 5 Oct. 2021Heilende Creme: Was Sie wissen müssen81
  3. 6 Avril 2021Unsere Dienstleistungen für eine Yacht oder ein Boot269
  4. 21 Fév. 2020Wat zijn de beste Gard-campings?961
  5. 6 Janv. 2020Stacaravan verhuur in de Drome945
  6. 31 Juil. 2019Sie müssen vorsichtig sein, wenn Sie ein Boot mieten1039
  7. 14 Mai 2019Boote und Segelboote können auf unserer Website gemietet werden918
  8. 24 Oct. 2018In der Provence können Sie ein Boot mieten1264
  9. 27 Sept. 2018Bootsverleih zum entspannen1327
  10. 28 Juin 2018Die luxuriösesten Yachten der Welt 1597