Stacaravan verhuur in de Drome

Het comfort van accommodatie met de vriendelijkheid van de camping, deze zin vat het verblijf in een stacaravan prachtig samen!
Profiteer van onze zeer nette verhuur waarin u de belangrijkste voorzieningen van uw huis vindt. Op camping Drome Le Soleil Fruité kunt u met de grote percelen voor huuraccommodaties uw voertuig erop parkeren. Comfort, rust en welzijn: uw toekomstige vakantie in onze stacaravans!

Huur een stacaravan tussen de Monts d'Ardeche, de Vercors Massif en de Provence Drome

Ruim, comfortabel, omgeven door groen en volledig uitgerust. Onze accommodatie voldoet aan de behoeften van bezoekers van de Drôme die op zoek zijn naar een stacaravan Drome huren op een familiecamping.

De stacaravans van Soleil Fruité zijn geschikt voor maximaal 6 personen en hebben 2 of 3 slaapkamers (tweepersoonsbed en eenpersoonsbedden) en zijn perfect geschikt voor gezinnen. U beschikt over al het nodige comfort voor een aangenaam verblijf: keuken uitgerust met servies en huishoudelijke apparaten (kookplaten, grote koelkast, magnetron), zithoek met bank, badkamer, apart toilet ...

Bij het boeken kunt u een stacaravan Drome huren met een tv kiezen in de "Kiwi's" en "Familie". Al onze staanplaatsen zijn duidelijk afgebakend door natuurlijke heggen, zodat u kunt profiteren van optimaal comfort met behoud van uw privacy. Door in een van onze stacaravans te verblijven, vindt u de rust van een familiecamping in het hart van de Drôme.

Dekens en kussens zijn aanwezig. Lakens zijn niet inbegrepen, maar wij bieden de verhuur hiervan evenals de kussenslopen. We bieden ook de verhuur van de babypakket met een bad, een kinderstoel en een kinderbed.

Om het comfort van uw verblijf in Châteauneuf-sur-Isère te optimaliseren, zijn al onze stacaravans uitgerust met een overdekt houten terras dat perfect past bij de omringende natuur, evenals omkeerbare airconditioning.

Tussen Valence en Romeinen sur Isère profiteert u van de recente fietspaden die de camping omringen en u in staat stellen veilig langs de Rhône en Isère te navigeren.

neueste Nachrichten